Soalan Umum:1) Tinggal Sekali?
Jawapan: Iya tinggal sekali bersama pakej yg ditempah/diambil-Jika tidak mahu akan perkidmatan tersebut khidmat pengangkutan(teksi) akan di caj sekali.

2) Adakah bayaran akan dikurangkan sekiranya mempuyai pembantu rumah/maid?
Jawapan: Tidak, ini kerana perkhidmatan ini tiada kena mengena dengan kerja pembantu rumah, Aishyah bertanggungjawab dengan memasak kepada ibu dan memandikan bayi, mengurut, bertungku dan sebagainya.

3) Pengangkutan pergi dan balik?
Jawapan: Pengangkutan perlu disediakan oleh pelangan ambil dan hantar. Perkhidmatan teksi akan di caj kepada pelanggan.

4) Apa bezanya Penjaga utk 'Jagaan Pantang dengan Pembantu Rumah/maid ?
Jawapan: Perkhidmatan jagaan pantang adalah khusus utk org lepas bersalin dan bukanlah pembantu rumah sekiranya anda melanggan. Ia hanyalah kerja-kerja (BIDAN), dan memerlukan tenaga dan rehat yg cukup setelah mengurut dan sebangainya. Pihak kami tidak membersihkan rumah tetapi pakaian bayi, makanan ibu akan disediakan oleh kami.

5) Berapa diposit dikenakan pada setiap pakej?
Jawapan: RM500 pada semua pakej. Dan sekiranya Pakej ini di batalkan oleh Pelangan maka wang TIDAK akan dipulangkan. Ini kerana jadual telah di tanda seperti yang ditempah, dan mana-mana tempahan baru terpaksa ditolak. Kami sebenarnya mangalami kerugian jika pakej terbatal, jadi tiada pulangan semula jika pakej di batal pelanggan.